keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Uusi tiistaiseura aloittaa seminaarilla

Ns. huonossa hapessa olevaan tiistaiseuratoimintaan puhalletaan puhtia perustamalla uusi tiistaiseura Ortodoksiselle seminaarille. Seura kokoontuu ensimmäisen kerran 20.1.2009 klo 18 (klo 17 olevan ehtoopalveluksen jälkeen), jolloin vieraana on isä Arkadi Severyukhin Pietarista, Optinan luostarin edustustosta. Hän kertoo Optinasta ja podvorjen aikuiskoulutuksesta, jota hän johtaa. Heillä on yli 800 opiskelijaa ja huolellisesti suunniteltu opetussuunnitelma. Seminaarin lauluryhmä esiintyy ja ohjelmassa on myös arpajaiset sekä kahvitarjoilu.
Tiistaina 3.2. klo 18 vieraana on arkkimandriitta Sergei Valamon luostarista Heinävedeltä. Isä Sergei kertoo pyhän Basileios Suuren luostarisäännöstä. Seminaarin lauluryhmä esittää valamolaisia sävelmiä. Tarjolla arpoja ja kahvia.
Tiistaina 17.2. klo 18 entinen Suomen Pankin pääjohtaja Sirkka Hämäläinen puhuu aiheesta "Talous ja moraali". Arpajaiset ja kahvitarjoilu kuuluvat niinikään illan ohjelmaan. Tarkempia tietoja ohjelmasta löytyy seminaarin sivuilta.

Ei kommentteja: